Arrangemang

Träna med din hund

Precis som det låter så håller jag träningar på Vita månens hunddagis. Det är varierad träning. Allt från kommunikation och följsamhet med din hund, inkallning, olika tränings former, rallylydnad nybörjarklass osv. Träningen hålls ca 45 minuter och anmälan görs på SMS till mig, skriv namn på dig och hunden samt datum för träningstillfället. Träningen kostar 50kr per gång och betalas på plats när du kommer. Swish gäller.

Tänk på att kissa av din hund innan träningen börjar. 

Hund promenader

Jag anordnar hund promenader där vi möts upp på olika platser för att gemensamt gå en promenad med våra hundar. Det kommer vara varierande, både korta som långa rundor. På min facebook sida står det vart rundan utgår ifrån och hur lång rundan är. Så in och följ mig där så missar du inte detta. 


Hund promenader och träningar uppdateras på min facebook sida


Draghunds lektion

Vill du lära dig mer om draghundssporten?

Jag håller privata draghund lektioner för dig som är nybörjare och vill lära dig grunden för draghundssporten. Under en förmiddag lär jag dig allt du behöver kunna teoretiskt och praktiskt för att komma igång med din hund. Brukar ta ca 1-1.5 timmar beroende på hur mycket eller lite du redan kan.

Medtages, utrustning till dig och din hund samt ett fordon såsom cykel eller kickbike. Har du inte tänkt använda ett fordon utan har tänkt att löp träna med din hund så går det lika bra.

200:- kostar draghunds lektionen.

Går bra att kontakta mig via telefon eller mail.