Arrangemang

Här hittar du våra arrangemang som vi anordnar. Det är bland annat hund promenader, hund träningar och hund träffar.


Datum för arrangemangen uppdateras på min Facebook sida " Vita månens hunddagis och hundpensionat " 

Utmaning till alla hundar och hund ägare!

Första dagen varje månad fram till året är slut kommer ni få en utmaning av mig. En utmaning som ni ska lära hunden och sista dagen varje månad ska ni lägga upp en video på resultatet på vår Facebook sida " Vita månens hunddagis och hundpensionat ". Den som lyckas med utmaningen bäst vinner ett pris. Du har alltså chans att vinna ett pris varje månad till året är slut. Så in och följ oss på Facebook så du inte missar dessa utmaningar. Lycka till!! 

Hund Träffar

Hit är alla hundar i alla olika storlekar och färger välkomna till Vita månens hunddagis. Här kommer era hundar att ha möjlighet att springa och leka med andra hundar. Tänk på att du tar eget ansvar för din hund. Du har möjlighet att släppa din hund i rasthagen ihop med andra hundar. Men kan också välja att stå utanför rasthagen om du har en osäker hund som behöver träna på att vara med andra hundar.

Det kommer finnas fika och en del hund produkter att köpa på plats. Tänk på att jag endast tar Swish.

Hund Promenader

Vi möts upp på olika platser för att gemensamt gå en promenad med våra hundar. Det kommer vara varierande, både korta som långa rundor. På min Facebook sida " Vita månens hunddagis och hundpensionat " står det vart rundan utgår ifrån varje gång och även hur lång rundan är. Så in och följ, så missar du inte det.

Träna med din hund

Precis som det låter så kommer jag hålla träningar på Vita månens hunddagis. Det kommer vara varierad träning. Allt från Kommunikation och följsamhet med din hund, Inkallning, Olika tränings former, Rallylydnad Nybörjarklass osv. Träningen kommer hållas ca 50 minuter och anmälan sker dagen innan tränings tillfället. Anmälan görs på SMS till mig och du skriver endast Namn på dig och hunden samt datum för träningstillfället. Träningen kostar 50kr per gång och betalas på plats när du kommer. Swish gäller.

Tänk på att kissa av din hund innan träningen börjar.