Tävlings resultat

Utställning med Konjak gick super bra. Han skötte sig fint och fick en bra kritik. Fick HP och BIR och kom BIG 3. Super nöjd.

Utställning i Borås med Konjak. 1:a placering med Excellent. Han hade lite svårt att stå still i den heta värmen. Men rörde sig riktigt snyggt när vi sprang. Domaren tyckte att han var obalanserad i fronten på grund av att han inte växt färdigt, annars tyckte han om honom mycket.

Första drag tävlingen för både mig och Vargtass. Canicross 3 km gick super bra. Sprang på 16 min 6 sek och det blev en 5:de placering av 32 tävlande i våran klass, så kan inte vara annat än nöjd. Vargtass hade inget intresse av dem andra hundarna, vi sprang om fem hundar längst banan. Han sprang förbi så fint. Nu laddar vi om för nästa tävling....

Första utställningen för Konjak gick kanon med fin kritik och HP, BIR och BIG2. Han var pigg, glad och brydde sig inte om dem andra i ringen vilket var jätte bra. Han var även populär bland fotograferna och Konjaks mamma var där på besök, så dem fick busa med varandra.

Utställning i Växjö som slutade med 2 placering öppen klass med ett Excellent. Tequila skötte sig kanon bra som vanligt. Tyvärr inga bilder från denna dagen.

En härlig dag i Ronneby. Tequila skötte sig kanon. Kunde inte gått bättre. Exellent, CK och en första placering i öppenklass. Tredje placering bästa tik.