Blogg

Vita månens kennel

Muddy Paws

23.04.2022

Andra året för mig på Muddy paws och första året för Oscar. Vi tävlade Duo tillsammans och som vi längtar till nästa år. Blåslagen och öm i kroppen men så roligt.

Under hela detta året 2020 är nästan alla utställningar och tävlingar inställda pga Corona pandemin. I Huskvarna anordnade dem därför en mindre tränings utställning där man fick komma och träna. Men dem gjorde det som en riktig utställning med bedömning, placeringar, priser osv. Kunde varit bättre väder men annars väldigt nyttig träning för både...

Höglandsleden

02.05.2020

Idag har jag och Tequila vandrat en sträcka på höglandsleden. Från Skröle Hie i Bruzaholm till Kråkshult. Vi gick 3.37 mil, 47 710 steg och 7 timmar tog det. Det regnade konstant under hela dagen så lagom blöt var man när det var dags för hemfärd. Men härligt var det.

Nu har vi hämtat hem en till hund. En Siberian Husky som är uppfödd från La-Dam Latea i Polen. Corall heter hon och är ett år i maj. Är delägare ihop med en annan kennel och tanken är att hon ska bo här ett tag framöver för att sedan flytta tillbaka till kenneln hon kommer ifrån. Är en väldigt fin husky med fina utställning och drag linjer. ...

Har tillbringat 4 dagar i Åsarna med Tequila och Konjak. Det har varit väldigt roligt och lärorikt. Har åkt skate skidor för första gången i mitt liv. Tog en runda själv och sen kopplade jag på Konjak framför mig. Körde ett varv och tog sen en runda med både Tequila och Konjak ihop. Vi hade träningspass både med och utan...

Vargtorps Konjak har aldrig skött sig så bra som han gjorde idag. Äntligen börjar det bli lite man av honom. Han fick en väldigt fin kritik. HP, BIR och BIG4 blev han i juniorklass.

Idag ställde jag ut Konjak i Växjö. Det var hans första utställning i unghundsklass. Han fick Excellent och kom 3a med en väldigt fin kritik.

SPHK Officiella hundutställning med Konjak gick över förväntan. Bästa junior hane med Excellent och CK. Han var kanon duktig.

Utställning med Konjak gick super bra. Han skötte sig fint och fick en bra kritik. Fick HP och BIR och kom BIG 3. Super nöjd.

Utställning i Borås med Konjak. 1:a placering med Excellent. Han hade lite svårt att stå still i den heta värmen. Men rörde sig riktigt snyggt när vi sprang. Domaren tyckte att han var obalanserad i fronten på grund av att han inte växt färdigt, annars tyckte han om honom mycket.