Valp lekis

Att få träffas och umgås med andra valpar är viktigt under de första månaderna i hundens liv. Att låta valpen umgås med andra valpar är viktigt för den sociala utvecklingen. Här får dem även upptäcka en ny spännande miljö. Vi vill att valpen ska bli trygg med andra hundar oavsett storlek och utseende. Man kan säga att alla hundar har samma språk men många raser har olika dialekter pga. ras, utseende och ändamål, så din valp behöver träna på att prata med andra valpar för att bli trygg och säker med andra hundar i vuxen ålder.


Valp lekis sker alltid utomhus i en stor inhägnad oavsett väder, så för husse/matte gäller kläder efter väder. Ägaren stannar kvar här, njuter av en fika stund och pratar hund tillsammans med andra likasinnade valp ägare. Barn får man lämna hemma då valparna kommer ha fullt upp med andra valpar och vi vill inte att det springer runt barn som leker med valparna här. 2 vuxna per valp är välkomna.

Fika ingår alltid. Viktigt att meddelar om du har allergier.

Valp lekis sker under 3 onsdagar mellan 18-19.00 här på plats hos Vita månens hunddagis.

300:- för 3 tillfällen. Faktura skickas ut innan valp lekis börjar.

Du behöver inte meddela om du inte skulle dyka upp. Du får ingen återbetalning om du vill avboka.

Självklart får du anmäla dig till flera tillfällen samtidigt. Välj bara rätt grupp beroende på valpens ålder när tillfällena blir av.

Datum för valp lekis hittar du längre ner i anmälan.

Start av valp lekis kommer snart.Anmälan

Du får en bekräftelse på din mail inom 48 timmar. Nya datum uppdateras regelbundet när en grupp är full.