Våra hundar

Vita Vargens Golden Delicious

* Tequila *

Kön : Tik

Reg. Nr. : SE29926/2015

Född : 2015.05.21

Ögonlyst : UA

HD : grad B

ED : UA

Foder : Halla Prestation


Tequila är min första hund jag skaffade mig. Hon är en riktig ögontjänare som alltid får som hon vill. Ska man träna gäller det att ha väldigt gott godis för det måste vara värt bördan. Men något hon tycker om är att springa av bara farten. Har man inte bra bromsar på sparken kan de bli farligt. Hon är väldigt trevlig och vill gärna hälsa på alla människor som kommer förbi. Kommer man inte fram och hälsar så får man en rejäl utskällning. Tequila och jag åker mycket på utställningar och det går väldigt bra. BIR, CK, R-CACIB och många Excellent, blir ofta bra placerad i sin klass.

Har gått Valpkurs och Trivselkurs.

Vargtass

Kön : Hane (kastrerad)

Född : 2014.07.14

Foder : Halla Standard &  Halla Lamm & RisVargtass är en hund som polisen omhändertog från sin förra ägare då han inte hade de bra. Polisen laddade upp en annons som jag fick syn på och just då hade vi tankarna om vi skulle skaffa oss en till hund då Tequila, min första hund var ensam och behövde lite sällskap. Husky trivs bäst i flock så jag skulle bara åka och kolla på honom och kunde inte motstå hans charm.     Vi hade de tufft första tiden. Trotts att han var 3år var han värre och svårare att uppfostra än en valp. Han illskrek om nätterna, kissade inne, hoppade på folk så fort han såg någon. Han var alltid snäll från första början och är fortfarande. Nu är han en lugnare hund som är mer hanterbar och ångrar inte en sekund att vi valde honom. Han är en go kille som gärna kelar lite extra. Älskar både människor och hundar. Älskar att vara ute och dra och även att träna rallylydnad. Då blir han helt exalterad.

Har gått Rallylydnadskurs och tävlat i Canicross.

Vargtorps Konjak

* Konjak *

Kön : Hane

Reg Nr. : SE35928/2018

Född : 2018.05.21

Ögonlyst : (ska göras) 

HD : (ska göras)

ED : (ska göras)

Foder : Halla Prestation

Konjak är en kaxig liten kille som jag tror på fullt ut när det gäller drag. Han slutar aldrig dra i selet och följer alla kommandon jag säger. Han är i fullt fokus framåt och han är riktigt snabb och smidig. Han bara flyger fram och han slutar aldrig att förvåna mig. Utan tvekan den snabbaste hunden jag har i min lilla flock. En riktig klippa. Tanken är att vi ska börja tävla till hösten/vintern på både barmark och snö. Utställningsmässigt har vi inte hunnit med så mycket hittills, men det vi hunnit med har gått bra. Fina kritiker och en riktig charmör i ringen som gärna hoppar upp och pussar lite extra på domarna. Lite svårt att hålla sig lugn i ringen och kan därför ta något skutt hit och dit men annars sköter han sig fint. På hemma plan är han en riktig vilde som gärna tuggar sönder och hittar på jävelskap. Han vet när han gjort fel och fjäskar gärna lite extra för en då. I övrigt en jätte snäll och go kille. En kille jag tror på fullt ut!

Vita månens Phiri

* Phiri *

Kön : Tik

Reg Nr. : SE42708/2019

Född : 2019.06.21

Ögonlyst : (ska göras)

HD : (ska göras)

ED : (ska göras)

Foder : Halla Valp


Mer information om Phiri kommer när hon blir äldre..