Våra hundar

Siberian Husky

Vita Vargens Golden Delicious

* Tequila *

Kön : Tik

Reg. Nr. : SE29926/2015

Född : 2015.05.21

Ögonlyst : UA

HD : B

ED : 0

Foder : Halla Standard

Mor : Okamis Northern Light

Far : Draghunden Hearts On Fire


Tequila är min första hund jag skaffade mig. Hon är en riktig ögontjänare som tror att hon alltid ska få som hon vill. Ska man träna gäller det att ha väldigt gott godis för det måste vara värt bördan. Tränar en hel del olika trick med henne som buga, rulla runt, krypa osv. vilket hon är väldigt duktig på. Hon är väldigt trevlig och vill gärna hälsa på alla människor som kommer förbi. Kommer man inte fram och hälsar så får man en rejäl utskällning. Mot andra hundar kan hon vara ganska dominant av sig. Tequila och jag har åkt väldigt mycket på utställningar genom åren och det har gått väldigt bra. BIR, CK, R-CACIB och många Excellent, blir ofta bra placerad i sin klass. Ställer inte ut henne så mycket längre då hon har tröttnat på att springa i ringen. Drag mässigt har hon varit oerhört duktig i sele men har även där börjat tycka det är lite tråkigt att dra så hon drar på hobby nivå och canicross är att föredra med henne. Tanken är inte att tävla med henne. Hon älskar att springa men vill slippa att ta i. Blivit lite av en latmask på sistone.

Har gått Valpkurs och Trivselkurs med henne och kommer så småningom gå BPH.

Vargtorps Konjak

* Konjak *

Kön : Hane

Reg Nr. : SE35928/2018

Född : 2018.05.21

Ögonlyst : (ska göras) 

HD : (ska göras)

ED : (ska göras)

Foder : Halla Prestation

Mor : Perfect Harmony Legend Of Thespirit

Far : Merrick Dancing Znowlover

Konjak är en mycket charmig kille, snäll och go på alla sätt. Drag mässigt är han klockren. Han slutar aldrig att dra i selet och tar alla kommandon, van att springa bland bilar och boskapsdjur. Vill gärna springa med max fart. Väldigt lyhörd på föraren oavsett om det är jag eller någon annan som kör han. Har lånat ut honom till nybörjare och även satt ihop han med oerfarna hundar. Han är i fullt fokus framåt och han är riktigt snabb och smidig. Han slutar aldrig att förvåna mig och är utan tvekan den duktigaste hunden jag har. Vi är laddade för en fartfylld tävlings säsong där vi kommer satsa på kickbike först och främst. Tränar även vatten apportering med honom på sommaren vilket har gått väldigt bra. Han har gått från att bara gå i vatten efter dragträning till att hämta pip ankor och pinnar i vattnet, föredrar inte att simma så jobbar fortfarande på det, men simmar ibland vilket han är duktig på. Utställningsmässigt har vi inte hunnit med så mycket hittills, men det vi hunnit med har gått väldigt bra. Fina kritiker och en riktig charmör i ringen som gärna pussar lite extra på domaren. Lite svårt att hålla sig lugn i ringen då han gärna maxar hastigheten även där men annars har det gått väldigt bra.

Kommer så småningom gå BPH.

Vita månens Phiri

* Phiri *

Kön : Tik

Reg Nr. : SE42708/2019

Född : 2019.06.21

Ögonlyst : (ska göras)

HD : (ska göras)

ED : (ska göras)

Foder : Halla Junior

Mor : Vita Vargens Golden Delicious

Far : La-Dam Latea Dark Satisfaction


Phiri är en väldigt bestämd och envis dam med mycket personlighet. Jätte snäll och gosig på alla sätt. Behöver växa till sig en del fortfarande men har stor potential i draget. Hon fokuserar alltid framåt i selet, är inte rädd för att ta i fullt ut. Lyssnar på kommando väldigt bra. 

Kommer så småningom gå BPH.

Mer information kommer..

Vila i frid

Vargtass 2014 - 2020