Våra hundar

Vita Vargens Golden Delicious

* Tequila *

Kön : Tik

Reg. Nr. : SE29926/2015

Född : 2015.05.21

Ögonlyst : UA

HD : grad B

ED : UA

Foder : Halla Lamm & Ris & Svenskadjurapoteket BLODPULVER

Mor : Okamis Northern Light

Far : Draghunden Hearts On Fire


Tequila är min första hund jag skaffade mig. Hon är en riktig ögontjänare som alltid får som hon vill. Ska man träna gäller det att ha väldigt gott godis för det måste vara värt bördan. Kan en hel del olika trick. Hon är väldigt trevlig och vill gärna hälsa på alla människor som kommer förbi. Kommer man inte fram och hälsar så får man en rejäl utskällning. Tequila och jag har åkt väldigt mycket på utställningar genom åren och det har gått väldigt bra. BIR, CK, R-CACIB och många Excellent, blir ofta bra placerad i sin klass. Ställer inte ut henne så mycket längre då hon har tröttnat på att springa i ringen. Drag mässigt har hon varit oerhört duktig i sele men har även där börjat tycka det är lite tråkigt att dra så hon drar på hobby nivå och tanken är inte längre att tävla med henne. Hon älskar att springa men vill slippa att ta i. Blivit lite av en latmask.

Har gått Valpkurs och Trivselkurs.

Vargtorps Konjak

* Konjak *

Kön : Hane

Reg Nr. : SE35928/2018

Född : 2018.05.21

Ögonlyst : (ska göras) 

HD : (ska göras)

ED : (ska göras)

Foder : Halla Prestation & Svenskadjurapoteket SPORT

Mor : Perfect Harmony Legend Of Thespirit

Far : Merrick Dancing Znowlover

Konjak är en mycket charmig kille, snäll och go på alla sätt. Drag mässigt tror jag på honom fullt ut. Han slutar aldrig dra i selet och följer alla kommandon jag säger. Han är i fullt fokus framåt och han är riktigt snabb och smidig. Drar som en oxe. Han bara flyger fram och han slutar aldrig att förvåna mig. Utan tvekan den duktigaste hunden jag har i min lilla flock. En riktig klippa. Tävlings perioden är på gång och vi är taggade till tusen. Utställningsmässigt har vi inte hunnit med så mycket hittills, men det vi hunnit med har gått väldigt bra. Fina kritiker och en riktig charmör i ringen som gärna pussar lite extra på domaren. Lite svårt att hålla sig lugn i ringen och kan därför ta något skutt hit och dit men annars sköter han sig fin fint.

Vita månens Phiri

* Phiri *

Kön : Tik

Reg Nr. : SE42708/2019

Född : 2019.06.21

Ögonlyst : (ska göras)

HD : (ska göras)

ED : (ska göras)

Foder : Halla Valp & Svenskadjurapoteket BLODPULVER

Mor : Vita Vargens Golden Delicious

Far : La-Dam Latea Dark Satisfaction


Phiri är en väldigt bestämd, envis dam med mycket personlighet. Jätte snäll och gosig på alla sätt. Behöver växa till sig en del fortfarande men har stor potential i draget. Hon fokuserar alltid framåt i selet, är inte rädd för att ta i fullt ut. Lyssnar på kommando väldigt bra.

Mer information kommer... 

Vila i frid

Vargtass 2014 - 2020